V mestu jekla in narcis, na Jesenicah, mogočno kot katedrala stoji več sto let staro fužinsko naselje. Na tem muzejskem območju je bogata železarska tradicija vidna skoraj na vsakem koraku. Prav v Kolpernu na Stari Savi Gornjesavski muzej Jesenice že četrtič organizira Poročni sejem, tokrat na Valentinovo in dan po tem.

Predstavili se bodo različni ponudniki poročnih storitev; slaščičarji s pecivom, poročnimi tortami in čokoladnimi slaščicami, ponudniki gostinskih storitev s cateringom, fotografi, lahko se boste dogovorili za snemanje vaše poroke, predstavljeni bodo zanimivi in malce drugačni poročni šopki ter cvetlične dekoracije. Odločite se lahko za dekoracijo z baloni, zbirate med unikatnimi vabili, sedežnimi redi, … Bodoče neveste se boste lahko prepustile spretnim vizažistkam, preizkusile poročni make up in si izbrale poročno obleko. Na sejmu bodo sodelovali tudi organizatorji porok, ki bodo poskrbeli, da bo vaša poroka kot iz sanj.

Če si želite drugačne poroke, vas pričakujemo na Stari Savi. Tu lahko v objemu večstoletne fužinarske dediščine uradno potrdite svojo ljubezen. Le tako bo nerazdružljiva dvojina, trdna in trajna, kot da bi jo iz železa skovali jeseniški kovači.

Letos se na sejmu predstavljajo:

Utrinki lanskega Poročnega sejma.