Poročni sejem 2013 – Poroka v mestu jekla in narcis

V Banketni dvorani v Kolpernu na Stari Savi bo že tretjič potekal Poročni sejem, letos prav v času Jožefovega sejma, v soboto 16. in nedeljo 17. marca.

Tokrat se bo poleg poročne lokacije, ki bodoče mladoporočence vabi, da svoj najlepši dan doživijo v mestu jekla in narcis, predstavilo še enajst razstavljavcev, ki nudijo poročno fotografiranje (N.E.T TEAM d.o.o.), poročno dekoriranje (UNIK d.o.o.), tisk (DESIGN DAMJAN d.o.o.), snemanje (Kreativna videoprodukcija STUDIO BUTIQUE), gostinske storitve (GOSTIŠČE TULIPAN), kozmetične storitve (KOZMETIČNI ATELJE NIVES MUIČ S.P.), poročne prstane (ZLATARSTVO THOMAS SODJA), poročne torte in peciva (SLAŠČIČARSTVO CERKOVNIK), poročna potovanja (UNION TRAVEL BLED), najem limuzine (LIMOSI), brezplačni vodnik do popolne poroke (OrganizairajSiPoroko.si) in in izobraževalno svetovalne storitve (MAKEOVER STUDIO). Sobotno dogajanje bo popestrila tudi posebna nevesta – model s poslikavami po telesu.

Letos v okviru poročnega sejma ne organiziramo Sanjske poroke, vabimo pa vse zainteresirane pare, da se odločijo za uradno potrditev svoje ljubezni v objemu večstoletne fužinarske dediščine. Z rezervacijo prostorov za sklenitev civilne poročne zveze ali poročnega praznovanja bodo pari prejeli darilno vrečko ugodnosti, ki smo jo pripravili v sodelovanju z letošnjimi razstavljavci.

Spoštovane bodoče neveste in ženini, s poroko na Stari Savi, v mestu jekla in narcis, lahko daste pečat nerazdružljivi dvojini, da bo  trdna in trajna, kot da bi jo iz železa skovali jeseniški kovači.

Nina Hribar,

koordinatorka GMJ