Spoštovani likovniki in fotografi ter vsi, ki bi to šele želeli postati.

Naša virtualna druženja nadaljujemo s ciklom treh predavanj s področja likovne dejavnosti: KOMPOZICIJA (2 termina v novembru), BARVE (2 termina v decembru) in SVETLOBA (2 termina v januarju).

Delavnice bosta vodili akademski slikarki in likovni pedagoginji Anja Fabiani in Agata Pavlovec.

Prvi ZOOM termin bo namenjen pridobivanju ali nadgrajevanju vašega znanja, v času do drugega srečanja ga boste praktično uporabili, na drugem ZOOM terminu pa bosta mentorici podali strokovni komentar na vaše likovno / fotografsko delo.

Delavnice služijo tudi kot dober uvod v likovne delavnice, ki jih nameravamo v soorganizaciji OI JSKD in našega muzeja razpisati in izpeljati takoj, ko bodo epidemiološke razmere to omogočale.

Naša druženja začenjamo z delavnico na temo kompozicije, o terminih za preostali dve delavnici pa vas bomo obvestili naknadno. Za vsako izmed delavnic bo omogočena sprotna prijava.

Prijava in sodelovanje

Za sodelovanje boste potrebovali računalnik, tablični računalnik ali pametni telefon s kamero, mikrofonom, aplikacijo ZOOM ter internetno povezavo. Navodila o tem, kako si aplikacijo naložite in kasneje tudi uporabljate so priložena v priponki. Priporočena je tudi uporaba slušalk z mikrofonom.

Aplikacijo za namestitev na računalnik najdete na spletni strani  https://zoom.us/download.

Aplikacijo za uporabo na telefonu pa najdete vApp/Play storena vašem telefonu. Pri namestitvi si lahko pomagate lahko tudi z video navodili na strani  https://sticisce-sredisce.si/uporaba-aplikacije-zoom/

Navodila za namestitev ZOOMa: Navodila za namestitev aplikacije Zoom Meetings

Vabljeni k prijavi.